Meer klanten naar je restaurant te krijgen met offline reclame

Wanneer een bedrijf graag wat offline reclame wil maken heb je daar verschillende opties voor. Het mooie is dat het vaak reclame is dat vierentwintig uur per dag zichtbaar kan zijn. 

Wat voor offline reclame kun je kiezen

Wanneer je offline reclame wilt zoeken voor je bedrijf heb je keuze uit vele opties. We zullen er eens drie bespreken. 

Lichtreclame als offline reclame

Wanneer je voor lichtreclame wilt gaan kan je ook weer kiezen uit een aantal opties. Dat zijn lichtbakken, verlichte doosletters en verlichte zuilen. Je kunt je zo voorstellen dat je lichtbakken en verlichte doosletters aan de gevel van je bedrijf kan maken om op die manier van ver al te zien dat je bedrijf er staat. Dit lokt uit tot het opzoeken van je bedrijf om te weten wat het is. 

Gevelborden als offline reclame

Gevelborden worden vaak gebruikt bij een ingang van een bedrijf of restaurant. Daarmee maak je het bedrijf of restaurant zichtbaar maar ook om naamsbekendheid te maken en de klant de weg te wijzen waar ze heen moeten. 

De voordelen van een gevelbord gebruiken voor jouw restaurant zijn best aantrekkelijk. Ze zijn ze geschikt voor binnen en voor buiten. Gevelborden kunnen in alle vormen en kleuren geleverd worden. Ze hebben dan ook een lange levensduur. Wanneer je een gevelbord gebruikt voor je restaurant is dit uitnodigend maar ook stijlvol. 

Freesletters/folie letters als offline reclame

Bij freesletters/folie letters kan je wat betreft de vormgeving je eigen creativiteit gebruiken. Natuurlijk hebben de freesletters/folie letters ook een aantal voordelen. Ze kunnen gebruikt worden voor binnen en buiten. De mogelijkheden voor de letters zijn ontzettend groot. Het is zelfs mogelijk om ze met verlichting te nemen. En wat betreft het monteren kan dit plat op de gevel maar ook met een afstand. En de letters kan je in elke gewenste kleur laten maken. Ook zijn ze onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Tevens is het mogelijk om verschillende afwerkingstechnieken te kiezen zoals een glanzende of matte afwerking. De letters kunnen op een pand, raam of een binnenwand gemaakt worden.