mobiel internet

Zakelijk mobiel verbinden met het internet

Als ondernemer dien je vandaag de dag te bezitten over een goede internetverbinding. Klanten bestellen en nemen tegenwoordig namelijk steeds vaker contact op via het internet. Was dit in het verleden vooral via e-mail, tegenwoordig komt het ook steeds vaker voor dat consumenten graag via Whatsapp contact op willen nemen.

Zakelijk mobiel abonnement met internet

Voor een zakelijk mobiel abonnement waarbij ook internet geleverd wordt kun je bij diverse leveranciers terecht. Echter zijn er verschillen te vinden in de diverse netwerken. Hierbij doe je er goed aan om te kijken in welk gebied de verschillende netwerken dekking hebben. Het kan namelijk zomaar zo zijn dat een bepaald netwerk eigenlijk geen of een slechte dekking hebben in bepaalde gebieden in Nederland. Ondanks dat je zou denken dat ze in heel Nederland hun diensten leveren, kan het zomaar zo zijn dat op jouw werkplek het bereik slecht is. Waar je uiteraard niet op zit te wachten.

Verschillende aanbieders vergelijken

Heb je een mobiel netwerk gevonden welke goede dekking heeft op jouw werkplek, dan is het verstandig om een aantal aanbieders met elkaar te vergelijken. Per netwerk zijn er namelijk verschillende aanbieders, waarbij er ook prijsvechters zijn welke dezelfde diensten tegen een veel lager tarief aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld bij Youfone erg voordelig een abonnement afsluiten welke gebruik maakt van het KPN-netwerk.

Zou je nu liever gebruik willen maken van het Vodafone netwerk? Dan zou je eens kunnen kijken naar Hollandsnieuwe. Dit bedrijf biedt ook voor zeer concurrerende prijzen een goede service. Daar ze gebruikmaken van het 4G netwerk van Vodafone, weet je dat het qua kwaliteit goed zit. Waarbij het zelfs zo is dat er korting verkregen kan worden, wanneer men ook klant is bij Ziggo. Tevens is er de mogelijkheid om alleen een los abonnement te bestellen, of er een telefoon bij te doen op afbetaling.